Всеукраїнська акції «Happy Мяу для Мурчика»

Любі друзі! Війна принесла багато горя не лише людям, але і тваринам. Багато котів та собак були загублені, зраджені та втратили господарів. Пропонуємо прийняти участь в акції всіх небайдужих та підтримати чотирилапих в притулках, долучившись до VII Всеукраїнської акції «Happy Мяу для Мурчика» з 1 по 24 березня 2023 року. Мета акції – збір допомоги для тварин (корм, крупу, іграшки, медикаменти чи великий посуд) в притулках. Приносити допомогу можна в КЗ «ДНЗ № 60 ВМР», яка буде передана до притулку нашого міста або особисто до зоозахисної організації. Якщо ви не знаєте які притулки діють у вашому регіоні, то можете знайти їх перелік за посиланням – https://happypaw.ua/ua/zoo-organization За бажанням Ви також можете зробити публікацію в Facebook про участь в акції, додавши фото, свої враження та хештеги

#happyмяу_2023

#happypaw

#подарунок_для_пухнастого

КЗ «ДНЗ #60 ВМР» долучився до Всеукраїнської акціі, придбавши корм, посуд та теплі речі, які були направленні до притулку собак «Планета» міста Вінниці. Слава Україні! Зробимо цей світ добрішим!

Підведені підсумки VІІ Всеукраїнської благодійної акції «Happy Мяу для Мурчика». Протягом всього березня небайдужі дошкільнята, учні, студенти, педагоги та батьки збирали допомогу для тварин, які не мають господарів. Кожна куплена та передана упаковка корму, крупи, ліків – це прояв справжньої турботи та піклування, цивілізованості та виховання гуманності у ставленні до тварин. Завдяки завзятості діток та педагогів до акції долучилось 190 навчальних закладів України, було зібрано та передано 126 притулкам, зоозахисним організаціям та волонтерам 10 338 кг корму та круп, а також 58 037 грн. Крім того песики та котики отримали велику кількість смаколиків, іграшок та теплого б/в одягу для веселого дозвілля та затишного відпочинку. Разом ми робимо цей світ добрішим!