Екологічний марафон “Ми творимо планету власноруч”

Відповідно до наказу департаменту освіти Вінницької міської ради № 216 від 10.04.2023 року, наказу завідувача КЗ «ДНЗ № 60 ВМР» № 27-О від 14.04.2023 року, з метою виховання свідомого та дбайливого ставлення до навколишнього середовища, формування у дітей стійких установок на раціональне природокористування, активізацію практичної природоохоронної роботи в закладі дошкільної освіти, формування життєвих  компетентностей у контексті ідей сталого розвитку суспільства, в період  з 24.04.2023 року  по 28.04.2023 року  проведено  екологічний марафон «Ми творимо планету власноруч» в КЗ «ДНЗ № 60 ВМР».

Протягом марафону було проведено цикл заходів  по роботі з дітьми, педагогами та батьками. Метою роботи колективу стало формування системи знань, поглядів, переконань, які є основою відповідального та дієвого ставлення до навколишнього природного середовища.

          В рамках марафону було проведено серію тематичних занять, відеозанять, дослідів, дидактичних та екологічних ігор, розваг, екологічний челендж онлайн «Ми за чисте майбутнє», виставка дитячих малюнків «Різнобарвна природа мого краю» тощо.